Rabu, 14 November 2012

Renkaat ovat Kevlar-vahvistettu, shred ja punktio res

Eriasteisia hulluus on nähty, mutta ei voi oikeastaan sanoa, mikä sai minut tarkastelemaan tämän uraauurtavia yksikön liikkuvat linnoitus. Se on yksi kind mobiili arsenaali, joka yhdistää presidentin mukavasti tyas mirasih sekä innovatiivisten suunnittelu. Kaikki on pakattu ja valmiina, mutta ei yhtä nopeasti kuin luulet. 15 Sekunnin 0-60 km/h ja huippunopeus, enintään 60 km/h-kiihdytys sinulla on enemmän kuin tarpeeksi aikaa toteutettava hämmästynyt, kun se kulkee: Tämä ei ole yksi vikkelä Italian autoja, jotka kulkevat nopeasti salama välähtää ennen kuin sanoa, se vilkkuu!

Bensiinisäiliöön mahtuu

Se on riittävästi kapasiteettia tehdä T-72 säiliö samalla ei vaarantamatta turvallisuutta. Bensiinin säiliö on lisäämään täynnä luomilla vaahtoa, jossa estetään räjähtänyt, vaikka se kärsii täysosuma.

Puolustus tarvikkeet

James Bond on varustettu konekivääri sammakkoeläin-auto pyörivä rekisterikilvet ja öljyn ruiskutus, mutta se voi auttaa, mutta keula Cadillac, yksi. Armour peitetty 8 tuuman paksu ovet, yö-vision kamerat, pumpputoimiset haulikot, kyynelkaasua tykit ja kuljettajan ikkunan tough enough vastustaa patrunoitu alikaliiperiammuslaukaus luoteja konekivääri suihku joulukuun 31 ei ole estää se. Sisäpuolella on varustettu GPS-paikannus järjestelmä, palontorjunta system boot sekä hapen määrän kojelaudassa viestintä. Kuljettajan ikkunan on ainoa, joka avautuu, mutta enintään kolme tuumaa. On myös pulloja presidentin verta aluksella, jos hän tarvitsee kiireellisen verensiirtoon.

Korin

Kuumenna - osuma - lämpö - ja iski jälleen. Tämä ei ole seppä taottu rauta elin. Tekninen yhdistyy kaksi kovuuden teräs, alumiini, titaani ja jopa keraamiset levyt hajottaa mahdolliset suunnitelmat. Cadillac, omaa alustaan on vahvistettu viiden tuuman teräslevy, joka toimii auton suojelu Silt pommi on paikka alla. Elin armor on niin paksu, hytin oven Boeing 757 jet ja terästä niin vahva, että dinosaurus tahtoneet rikkoa sitä jos se nousi sen painoarvo on.

Sisustus

Auton sisätilan paikkaa neljä matkustajaa Lasinen väliseinä ja vain puhemies on alentaa se kytkin. Presidentti on myös asennettu paniikki kytkin jonka avulla hän kutsua apua ja hänen paikka on executive paketin mukana kokoontaitettava työpöytä, kannettava tietokone ja Wi-Fi, huippu satelliittipuhelin ja suora linja vice president- ja Pentagonissa. Hups melkein unohdin - se on myös liitetty puhelimeni.

Autonkuljettaja

Toisella nimellä hän voisi kutsua Para-marine, koska hän on kouluttanut CIA selviytymään vaativimmat ajotilanteessa. Aikoinaan Allen Iverson johti joukkueensa voittoon loukkaantunut käsi; Oletan, että Cadillac, oman autonkuljettaja tekisi paljon.

Renkaat

Renkaat ovat Kevlar-vahvistettu, shred ja punktio resistenttejä teräksestä vanteet alla joka mahdollistaa liikkuvuuden vaikka kumi on puhallettu pois.

Kaikki sanottu ja tehty, Cadillac, yksi jää auton voittamaan!

Muut tiedot:

Hintaan: 300 000 punnan
Pituus: 18 metrin
Moottori: 6,5 litraa
Korkeus: 5 ft 10
Netta vähemmän: 8 kilometriä gallona
Huippunopeus: 60 km/h
Kiihtyvyys: 15 sekunnin 0-60 mph

Tidak ada komentar:

Posting Komentar